Ny krone samme dag med helt ny teknologi

Computer former kroner og indlæg med det samme

Ny computerteknologi overtager efterhånden langsommelige og besværlige arbejdsprocesser. På Nordsjællands TandlægeCenter har vi investeret meget i ny teknologi, der gør det både lettere og mere behageligt at være patient hos os.

Det nyeste er en helt ny måde at lave kroner og indlæg på, hvor det hele klares på et enkelt besøg, og man slipper helt for de besværlige aftryksforme i munden.

Et tredimensionalt billede

Tandlægen fører ganske enkelt et lille scanner-kamera over stedet, hvor den nye krone eller indlægget skal sidde, og al information lagres i en CEREC-computer, der så beregner nøjagtigt, hvilken form den nye krone eller indlægget skal have. En lille fræser, der er tilsluttet computeren, skærer så indlægget eller kronen i den nøjagtige form og farve med det samme – lige til at sætte i.

Farve og styrke som almindelige tænder

Tandlægen bruger en speciel keramisk porcelæn, der har samme hårdhed og udseende som almindelige tænder, så det ikke er til at se forskel bagefter.

Det hele bliver klaret på et enkelt besøg, og så holder en kvalitetskrone sat professionelt på normalt i en meget lang årrække. Det er et økonomisk godt valg.

Du er velkommen til at kontakte os i klinikken, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller er interesseret i, om vi kan hjælpe dig. Du kan ringe på 48 26 76 86 eller kontakte os via kontaktformularen, så sørger vi for at ringe til dig.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling