rodbehandling

Rodbehandlinger med laser

Ny behandlingsmetode uden smerter og ubehag

Mange har prøvet en rodbehandling. Med de traditionelle metoder er det sjældent en behagelig oplevelse, og selv om arbejdet er gjort meget omhyggeligt, oplever mange efterfølgende gener med bl.a. lidt betændelse, der kræver behandling.

Disse gener kan den moderne laserteknik også hjælpe med til at undgå. Der findes i dag lasere, der er specielt velegnet til at rense og sterilisere alle rodkanalerne let og smertefrit i forbindelse med en rodbehandling.

Tandlægen starter med at tage et røntgenbillede. Laserens meget fine lysstråle sørger så for, at alle bakterier dræbes øjeblikkeligt i hele rodsystemet 100%.

Fordelene er åbenbare. Man slipper for ubehag, helingen sker hurtigere, det hele klares normalt på kun ét besøg, og så er det en meget mere behagelig behandling for patienten. Samtidig giver laserbehandlingen meget større sikkerhed for, at man ikke bagefter får en betændelse, der kræver efterbehandling.

Er du interesseret i at få foretaget en rodbehandling med laser, kan du kontakte os i klinikken på 48 26 76 86 eller via vores kontaktformular – så kan vi i fællesskab få talt om behandlingen og sikre dine tænders sundhed.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling