Egen tandkirurgisk klinik og implantatcenter

I hjertet af Hillerød finder du en af byens største og mest moderne tandklinikker. Her kan du møde de nyeste teknologier og få lavet tandarbejde på en så smertevenlig måde, som ingen troede muligt for blot få år siden.

Medarbejdere på højt fagligt niveau

Du møder en gruppe medarbejdere, der har specialiseret sig på hvert deres område, lige fra tandplejere til tandlæger og klinikken har som den eneste i Hillerød egen tandkirurgisk klinik og implantatcenter med alt nødvendigt teknisk udstyr til implantatarbejde og langt de fleste kirurgiske indgreb. Arbejdet ledes af en specialuddannet tandkirurg og har specialuddannet klinikpersonale, så alle indgreb kan foretages på et sikkert og højt professionelt niveau.

Smertevenlig tandbehandling

Vi bruger udelukkende de nyeste bedøvelses teknikker og alle vore medarbejdere har fokus på, at alt arbejde skal laves så skånsomt og smertevenligt som overhovedet muligt.

Nyeste teknologier

Hos Nordsjællands TandlægeCenter investerer vi løbende i ny teknologi, der gør så meget nyt muligt.

Scannere, der gør arbejdet mere præcist og sikkert

Med vores 3D røntgenscanner kan vi lave en tredimensionalt røntgenoptagelse, hvor din kæbe og tænder kan studeres fra alle vinkler og i alle forstørrelser. Det gør det muligt, at afsløre problemer så tidligt, at reparation kan klares langt billigere. Og tandarbejdet kan samtidig laves langt mere præcist, hvilket specielt har betydning ved implantatarbejde og operationer.

Med vores 3D aftryksscanner kan man helt slippe for skeer og forme med pasta, der skal stivne i munde, når der skal laves aftryk. Med en lille håndscanner kan vi lave et 100% nøjagtig tredimensionalt elektronisk billede af kæbe og tænder.

Effektiv behandling af tandkødsproblemer og paradentose med laser

Laserbehandling har betydet en revolution indenfor moderne tandbehandling. Med den nye laserteknologi er specielt behandling af tandkødsproblemer og paradentose blevet langt mere effektiv og skånsom end tidligere. Nordsjællands TandlægeCenter råder over et antal lasere, der specielt bruges til disse formål.

Vi snakker sammen, før vi går i gang

Det er vigtigt, at vi altid først snakker om, hvad der skal laves, og hvad der evt. kan vente og har lagt en plan og et budget, der både passer til dig, dine tænder og din pengepung og som samtidig er faglig forsvarlig. På Nordsjællands TandlægeCenter møder du en medarbejder, der ikke laver andet end at hjælpe med at tilrettelægge vores arbejde sådan, at du i størst mulig udstrækning kan bevare dine tænder flotte, sunde og stærke hele livet og holde dine samlede tandlægeudgifter lavest mulige gennem årene.

Denne rådgivning er en gratis service for alle vores patienter.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling