Få et flot nyt smil

Kun få kan forestille sig, hvad man i dag kan udrette med moderne tandteknologi. Hvorfor har filmstjerner f.eks. altid flotte tænder? Mange vælger i dag at investere mere i deres udseende end tidligere, og det er blevet mere og mere almindeligt også at give tænderne en tur.

Det går under navnet ”Kosmetisk tandbehandling” fordi det eneste, der er i vejen med tænderne er, at de måske ikke er særlig pæne mere. Det kan være en enkelt tand, der f.eks. er meget skæv eller misfarvet, eller det kan være hele ”smilet”, man gerne vil have skiftet ud. Det kan man i dag gøre rigtigt meget ved uden at det giver nogen som helst ulemper bagefter.

Nye kroner

Du kan få sat en helt ny krone på en enkelt tand eller en række af tænder. Kronen dækker så forsiden og tyggefladen. Hvis man samtidig vil have lysnet farven vil man normalt gøre det på de tænder, der ses når munden åbnes til et smil. Her bygger vi således videre på de nuværende tænder, og den eneste forskel du vil opleve er et flottere udseende. Det er mindst lige så holdbart som dine ”gamle” tænder.

Tandimplantater

Hvis de gamle tænder ikke kun ser lidt kedelige ud, men også er blevet svage, vil vi overveje at tilbyde dig tandimplantater i stedet for kroner. Her erstattes den gamle tand med en ny, der ganske enkelt sættes helt fast direkte i kæben med en uforgængelig titaniumindsats.

Også her kan flere tænder indgå i en samlet løsning, og titaniumkernen gør løsningen meget stærk og holdbar. Resultatet er så flot, at det ikke er til at se, at der ikke er tale om naturlige tænder.

Læs mere om tandimplantater

Se også tandblegning

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling