Tandkirurgiske behandlinger – Implantatcenter – 3D scannere

Alle former for tandkirurgiske behandlinger og implantatcenter

Nordsjællands TandlægeCenter har i mange år kunnet tilbyde alle former for tandkirurgiske behandlinger samt eget implantatcenter. Arbejdet med implantater og andre tandkirurgiske indgreb ledes af en efteruddannet tandkirurg og med brug af det nyeste teknologiske udstyr. Hertil specialuddannet klinikpersonale, så implantatarbejde og andre tandkirurgiske indgreb kan foretages på et sikkert og højt professionelt niveau. Endvidere bruger vi kun implantater af høj international standard. Derfor kan nogle tandlæger sikkert tilbyde implantatarbejde lidt billigere end Nordsjællands TandlægeCenter.

Nye 3D scannere

Nordsjællands TandlægeCenter har netop anskaffet helt nye 3D scannere som gør det meget lettere og mere sikkert at udføre de rigtige løsninger på tandproblemer.

3D røntgenscanner

Som navnet siger arbejder røntgenscanneren med et tredimentionalt billede, der efter optagelsen af din kæbe og tænder kan studeres fra alle vinkler og i alle forstørrelser.
Fordelene er, at det nu bliver meget sikrere for dig og tandlægen at lave det tandarbejde, der er brug for, og at problemer bliver afsløret så tidligt, at reparation kan klares langt billigere, end hvis skader får lov til at udvikle sig.
Scanneren er samtidig til stor nytte ved implantatarbejde.

3D aftryk-scanner

Med vores nye 3D aftryk-scanner slipper man for skeer og forme med pasta, der skal stivne i munden, hvis man skal have nye kroner og broer. Med 3D scanneren kan vi lave et 100% nøjagtig 3 dimensionalt elektronisk billede af kæbe og tænder. Vi bruger en lille håndscanner, og det hele er klaret på et øjeblik.

Med vores speciale i tandkirurgiske behandlinger og vores arbejde med den nyeste teknologi, som bl.a. 3D scannere, står vi altså klar til at give dig den mest behagelige og effektive behandling.

Er du interesseret i at få foretaget implantatbehandling eller få krone eller broer, er du velkommen til at ringe til os på 48 26 76 86 og høre om behandlingerne eller bestille en tid. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, hvor du kan skrive dine spørgsmål eller tanker, så kan vi ringe dig op og give dig vores bedste svar.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling