Kosmetisk tandbehandling

Få et nyt flot smil

Kun få kan forestille sig, hvad man i dag kan udrette med moderne tandteknologi.
Hvorfor har filmstjerner f.eks. altid flotte tænder?

Mange vælger i dag at investere mere i deres udseende end tidligere, og det er blevet mere og mere almindeligt også at give tænderne en tur. Det går under navnet ”Kosmetisk tandbehandling”, fordi det eneste, der er i vejen med tænderne er, at de måske ikke er særlig pæne mere. Det kan være en enkelt tand, der f.eks. er meget skæv eller misfarvet, eller det kan være hele ”smilet” man gerne vil have skiftet ud. Det kan man i dag gøre rigtigt meget ved, uden at det giver nogen som helst ulemper bagefter.

Porcelænsfacader

Med en facade får du en ny front på en tand som er fremstillet i porcelæn. Facader kan samtidig anvendes til at rette skæve og strittende tænder, lukke mellemrum, eller ændre misfarvede tænder. Styrken af facader i porcelæn er meget lig den naturlige tand, og du får så et flot smil i en lang årrække.

Nye kroner

Du kan også få sat en helt ny krone på én eller en række tænder. Kronen dækker så forsiden og tyggefladen. Hvis man samtidig vil have lysnet farven, vil man normalt gøre det på de tænder, der ses når munden åbnes til et smil. Her bygger vi videre på de nuværende tænder og den eneste forskel, du vil opleve, er et flottere udseende. Det er mindst lige så holdbart som dine ”gamle” tænder.

Materialet, der bruges er porcelæn og er meget lig naturlige tænder, hvilket betyder, at de ikke efterlader en mørk kant ved tandkøds-kanten, som man ofte ser på traditionelle kronetyper. Læs mere om kroner

Tandimplantater/tanderstatning

Hvis de gamle tænder ikke kun ser lidt kedelige ud, men også er blevet svage, vil vi overveje at tilbyde dig tandimplantater i stedet for kroner. Her erstattes den gamle tand med en ny, der ganske enkelt sættes helt fast direkte i kæben med en uforgængelig titanium-indsats. Også her kan flere tænder indgå i en samlet løsning, og titanium-kernen gør løsningen meget stærk og holdbar.

Man kan opnå fantastiske resultater ved en kombination af disse nyeste og mest avancerede materialer, samt formning af tandkødet. Resultatet er så flot, at det ikke er til at se, at der ikke er tale om naturlige tænder. Læs mere om tandimplantater

Moderne tandregulering – også for voksne

Mange tror stadig, at tandretning kun er noget med børn og store metalskinner. Det er heldigvis helt forkert i dag. Ny teknologi med usynlige plastskinner kan man i dag få tænderne skubbet på plads.
Læs mere om tandregulering med usynlige plastskinner

Tandblegning

Normale sunde tænder, som med alderen er blevet gule, misfarvede af kaffe, te, rødvin eller rygning, kan i dag gøres meget hvidere gennem en blegning. Blegningen foretages enten med laser eller via en kemisk proces hvor farvemolekylerne i tænderne ”vaskes ud”. Blegning kan foretages på klinikken eller hjemme. Læs mere om tandblegning

Justering af tandkødet

Uregelmæssigt tandkødsniveau kan i dag rettes ved hjælp at laserkirurgi. Hvis en patient har et ”gummy smile” dvs. viser meget af sit tandkød når der smiles kan dette ændres med et tandkødsløft.

Hvide tandfyldninger

Gamle og slidte fyldninger kan udskiftes med tandfarvede materialer. Afhængig af størrelsen vælges mellem plast eller porcelæn.

Kosmetisk justering

Har du små emaljeskader, spidse tænder eller flade skærekanter fremkommet pga. slid, kan disse uregelmæssighederne afglattes og formes, således at tænder får et mere symmetrisk udseende. Dette er en hurtig metode til at ændre og optimere dit smil.

Kosmetisk ”bonding”

”Bonding” er en process hvor tandfarvet materiale bindes til tandoverfladen. Det kan bruges til at restaurere små tandfrakturer, lukke små mellemrum eller andre småjusteringer.

Snak med os på klinikken, hvis du gerne vil have gjort noget ved dine tænders udseende.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling