Ny 3D røntgen scanner og 3D aftryk-scanner

Nordsjællands TandlægeCenter har fået helt nye 3D scannere, som giver langt bedre løsninger på tandproblemer og dermed de bedste resultater til vores patienter.

De helt nye 3D scannere gør arbejdet bedre og mere effektivt for både tandlæger og patienter. Scannerne er mere præcise end tidligere og derfor er det lettere at finde frem til den rigtige løsning eller behandling på tandproblemet. Der er to nye typer af scannere: 3D Røntgenscanner og 3D Aftryksscanner.

3D Røntgenscanner

Røntgenscanneren tager et tredimensionelt billede af kæbestruktur og tandsæt fra alle vinkler og i alle ønskede størrelser, så tandlægen kan få den allerbedste mulighed for at vurdere tandproblemet. Scanneren er effektiv og kan endda scanne enkelte udsnit af munden og forstørre i en optagelse. Optagelserne med scanneren samles i en database, så tandlægen kan få et overordnet overblik over patientens tandstruktur. Både kæbe, tænder, rødder og nervekanaler kan nu ses på en skærm i meget høj billedkvalitet og i alle de forstørrelser tandlægen har brug for. 3D scannerens røntgenbilleder giver særligt bedre forhold ved operationer og ved implantatindsættelse, da scannerens optagelser vise, hvor nerven sidder i forhold til rødderne. Det gør proceduren mere præcis og holdbar. Og så giver den nye røntgenscanner langt mindre stråling end traditionelle røntgen apparater.

Scannerne kan afbillede mere og tydeligere end førhen, derfor bliver det nemmere at lokalisere problemer tidligt i processen, så større indgreb og behandlinger kan undgås. Desuden er metoden meget mere sikker i forhold til at bestemme tandproblemerne korrekt og komme i gang med den helt rigtige behandling.

Det betyder færre besøg hos tandlægen og mindre behandlingstid.

3D Aftryksscanner

Den nye aftryksscanner er en lille håndholdt scanner, som med den nyeste teknologi erstatter den ubehagelige lyseblå gummilignende pasta, som man plejer at bruge til aftryk af tænderne. Aftryksscanneren laver et tredimensionelt billede af tandsættet og afbilleder både tænder og kæbe med 100 pct. nøjagtighed. Proceduren går enormt hurtigt, da der anvendes et lille kamera, som kun skal være inde i munden i et kort øjeblik. Med denne behandling er der endda i de fleste tilfælde intet behov for efterslibning som ved tidligere behandlinger.

Er du interesseret i at vide mere om de nye 3D scannere eller bestille tid i klinikken så kontakt os endelig og hør mere: 4826 7686

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling