Tandimplantater

Mange kender besværet med traditionelle tandbroer og aftagelige proteser, selv om de er lavet yderst professionelt. At tygge et æble eller spise et stykke rugbrød kan godt være en blandet fornøjelse. Men tyggeproblemer behøver man ikke længere finde sig i.

Mange års forskning og udvikling står bag de nye implantatmetoder. De går ud på, at den nye tand ganske enkelt sættes helt fast direkte i kæben med en uforgængelig titaniumindsats. Flere tænder kan indgå i en samlet løsning, og titaniumkernen gør løsningen meget stærk og holdbar.

Det er noget dyrere at få lavet tandimplantater end traditionelle proteseløsninger, men til gengæld er komforten en helt anden. Det er det tætteste man kommer på fornemmelsen af naturlige tænder.

Valg af et tandimplantat er derfor et godt alternativ, hvis man vil have en flot og holdbar løsning samt gardere sig mod store tandlægeudgifter i fremtiden. Resultatet er så flot, at det ikke er til at se, at der ikke er tale om naturlige tænder. Det er sikkert grunden til, at tandimplantater i dag vælges af flere og flere.

Tandlægecenter med egen kirurgisk tandlægeklinik og implantatcenter

I mange år har vi hos Nordsjællands TandlægeCenter kunnet tilbyde vores patienter deres egen kirurgiske klinik og implantatcenter til udførelse af implantatbehandlinger og andre kirurgiske indgreb.

Vores arbejde med indgreb, implantatbehandlinger og andre tandrelaterede problemer og sygdomme ledes af vores erfarne tandkirurg med relevant efteruddannelse og med talstærke tandimplantatbehandlinger bag sig.

Vores implantatarbejde og tandkirurgiske indgreb udføres på et højt, sikkert og professionelt niveau af vores specialiserede medarbejdere. På den måde sikrer vi vores patienter en betryggende behandling på et højt kvalitetsmæssigt niveau.

Med benyttelse af det seneste teknologiske udstyr bliver implantatbehandlinger gennemført effektivt og smertevenligt fra dag til dag. Vi har derfor også masser af grundlæggende erfaring indenfor disse områder.

Implantatbehandlinger har i de seneste år eksploderet i popularitet som følge af store forbedringer. Dette ses især med hensyn til succesraten for genoprettede tænder, som tandimplantater kan give.

Vi tilbyder implantatbehandlinger, fordi det er den bedste løsning. I vores behandlinger har vi særligt fokus på brug af laser til tandbehandlinger og gør altid brug af de mest moderne teknologiske fremgangsmåder. Det sikrer, at du som patient vil få en overkommelig og gnidningsløs tandbehandling med mindst mulige gener.

Med vores gode resultater med implantatbehandlinger, kan du få genoprettet et naturligt smil – uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden. Og med den korrekte pleje af dine nye tandimplantater, kan dine resultater vare ved i mange år i fremtiden.

Har du yderligere spørgsmål eller bekymringer med hensyn til behandling med tandimplantater og kirurgiske indgreb – eller med hensyn til dine tænders generelle sundhed – er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Udtalelser

Har haft en super uheldig oplevelse hos en anden tandlæge, så jeg valgte at prøve Nordsjællands Tandlægecenter. Lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen og hele atmosfæren er afslappet og behagelig. Jeg vil klart anbefale dette sted til alle med en frygt for tandlæger. Du kan ikke undgå at føle dig godt tilpas og de er simpelthen så tålmodige, så det bliver en god oplevelse at gå til tandlægen.

– Helle Lindkvist Jørgensen

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår