Røntgen af tænder
Nye 3D røntgen scannere 

Nordsjællands TandlægeCenter har fået helt nye 3D scannere, som giver langt bedre løsninger på tandproblemer og dermed de bedste resultater til vores patienter.

De helt nye 3D scannere gør arbejdet bedre og mere effektivt for både tandlæger og patienter. Scannerne er mere præcise end tidligere, og derfor er det lettere at finde frem til den rigtige løsning eller behandling på tandproblemet.

Der er to nye typer af scannere: 3D Røntgenscanner og 3D Aftryksscanner.

3D røntgenscanner
Vores 3D røntgenscanner tager et tredimensionelt billede af kæbestrukturen og tandsættet fra alle vinkler og i alle ønskede størrelser, så tandlægen kan få den allerbedste mulighed for at vurdere tandproblemet.

Scanneren er effektiv og kan endda scanne enkelte udsnit af munden i en forstørrede optagelse. Både kæbe, tænder, rødder og nervekanaler kan nu ses på en skærm i meget høj billedkvalitet og i de forstørrelser, som tandlægen har brug for.

3D scannerens røntgenbilleder giver særligt bedre forhold ved operationer og ved implantatindsættelse, da scannerens optagelser vise, hvor nerven sidder i forhold til rødderne. Det gør proceduren mere præcis og holdbar.

Det betyder færre besøg hos tandlægen og mindre behandlingstid.

Derudover så giver den nye røntgenscanner langt mindre stråling end traditionelle røntgen apparater.

3D aftryksscanner
Den nye aftryksscanner er en lille håndholdt scanner, som med den nyeste teknologi erstatter den ubehagelige lyseblå gummilignende pasta, som man plejer at bruge til aftryk af tænderne.

Aftryksscanneren laver et tredimensionelt billede af tandsættet og afbilleder både tænder og kæbe med 100 pct. nøjagtighed. Proceduren går enormt hurtigt, da der anvendes et lille kamera, som kun skal være inde i munden i et kort øjeblik.

Med denne behandling er der endda i de fleste tilfælde intet behov for efterslibning som ved tidligere behandlinger.

Bestil en tid her eller kontakt os for at høre nærmere

Udtalelser

Har haft en super uheldig oplevelse hos en anden tandlæge, så jeg valgte at prøve Nordsjællands Tandlægecenter. Lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen og hele atmosfæren er afslappet og behagelig. Jeg vil klart anbefale dette sted til alle med en frygt for tandlæger. Du kan ikke undgå at føle dig godt tilpas og de er simpelthen så tålmodige, så det bliver en god oplevelse at gå til tandlægen.

– Helle Lindkvist Jørgensen

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår