Tænder er fra naturens side meget forskellige. Nogle er skæve, nogle stritter, andre forekommer med store mellemrum. Alle har forskellige tænder og tandstilling, men fælles for mange mennesker er, at de drømmer om et smil, der er flottere og mere harmonisk, end det de har.

Hvis du er en af de mange, som har et ønske om at få mere lige tænder, tilbyder vi at være din bøjletandlæge i Hillerød, så du kan få rettet dine tænder, skånsomt og effektivt.

Forundersøgelse hos din bøjletandlæge i Hillerød

Det første du skal gøre, hvis du kunne tænke dig vores hjælp til at få rettet dine tænder er at kontakte os og få en tid til en indledende undersøgelse.

Når du besøger os i klinikken første gang, vil vi indlede med en personlig samtale og derefter foretage en grundig undersøgelse af dine tænder og tandstilling, således at vi kan afklare, hvilke problematikker vi har med at gøre. På denne baggrund vil vi vurdere, hvilken type tandregulering der egner sig bedst til regulering af netop dine tænder.

Invisalign: Ny og moderne tandregulering

I dag er tandregulering langt fra lig med de synlige og ofte generende togskinner, som mange tidligere gik rundt med. Som bøjletandlæge i Nordsjælland tilbyder vi nemlig en ny og diskret form for tandregulering, kaldet Invisalign.

Invisalign er en gennemsigtig og aftagelig bøjletype, der specialfremstilles til netop dit tandsæt. Selve tandreguleringen foregår ved, at du løbende får tilsendt plastskinner, som gradvist bliver strammere og strammere. På denne måde rettes dine tænder stille og umærkeligt mod den ønskede stilling.

Fordelene ved Invisalign er således åbenlyse, og hvis du kunne tænke dig at få del i fordelene ved denne diskrete, men effektive tandregulering, tilbyder vi som bøjletandlæge i Hillerød at indlede et behandlingsforløb med dig i centrum.

Tandregulering for både børn og voksne

Mange får i dag rettet såvel tandstillingsfejl og kosmetiske tandgener i en tidlig alder. Men tænder ændrer sig hele livet, og derfor er det også en naturlig ting at få rettet sine tænder i en moden alder, i takt med at tandsættet forandres.

Vi tilbyder tandregulering til både unge og ældre, og dette gælder uanset om du tidligere har fået foretaget tandregulering eller ej.

Dette gør os til en bøjletandlæge i Hillerød, hvor alle – uanset alder – er velkomne, og vi garanterer, at vi kan gøre en stor forskel for dig og dit smil.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår