Kun få kan forestille sig, hvad man i dag kan udrette med moderne tandteknologi.

Men flere mennesker vælger i dag at investere i deres udseende end tidligere, og det er blevet mere og mere almindeligt også at give tænderne en tur.

Det går under navnet ”Kosmetisk tandbehandling” fordi det eneste, der er i vejen med tænderne, er, at de måske ikke er særlig pæne mere. Det kan være en enkelt tand, der fx er meget skæv eller misfarvet. Eller det kan være hele ”smilet”, man gerne vil have skiftet ud.

Det kan man i dag gøre rigtigt meget ved uden, at det giver nogen som helst ulemper bagefter.

Nye kroner

Du kan få sat en helt ny krone på en enkelt tand eller en række af tænder. Kronen dækker så forsiden og tyggefladen. Hvis man samtidig vil have lysnet farven vil man normalt gøre det på de tænder, der ses når munden åbnes til et smil. Her bygger vi således videre på de nuværende tænder, og den eneste forskel du vil opleve er et flottere udseende. Det er mindst lige så holdbart som dine ”gamle” tænder.

Tandimplantater

Hvis de gamle tænder ikke kun ser lidt kedelige ud, men også er blevet svage, vil vi overveje at tilbyde dig tandimplantater i stedet for kroner. Her erstattes den gamle tand med en ny, der ganske enkelt sættes helt fast direkte i kæben med en uforgængelig titaniumindsats.

Også her kan flere tænder indgå i en samlet løsning, og titaniumkernen gør løsningen meget stærk og holdbar. Resultatet er så flot, at det ikke er til at se, at der ikke er tale om naturlige tænder.

 

 

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår