Nytænkende tandlægecenter nær Allerød

At vælge den rigtige tandlæge kan være lidt af en jungle, det vrimler med tandlæger, men det gælder om at finde den mest kompetente, som får dig til at føle dig tryg og som oven i købet også ligger nær dit hjem. Det behøver dog ikke være så svært at finde den rigtige. Vi hos Nordsjællands TandlægeCenter, er en tandlæge nær Allerød, der kombinerer professionel kvalitet med behageligt personale og hyggelige omgivelser. Vi ligger centralt i Hillerød, hvilket gør det nemt for vores patienter at komme frem til vores klinik, uanset hvor i Nordsjælland, de kommer fra. Vi glæder os til at byde nye patienter velkommen i klinikken og yde behandlinger af bedste kvalitet. Er du vores næste patient i tandlægestolen?

Vores personale

Vi går højt op i at ansætte de helt rigtige medarbejdere til vores klinik – intet bliver overladt til tilfældighederne. Alle vores ansatte er topprofessionelle, og specialiserede i det de laver, hvad enten det er tandlæge eller klinikassistent. Vores tandkirurgiske klinik og implantatcenter bliver selvfølgelig ledet af en veluddannet kirurg, der assisteres af et dygtigt klinikpersonale, der sørger for at din behandling forløber glat. Vores personale er alle uddannet i at tale ordentligt med patienterne, for det er gennem kommunikation, at vi kan give den bedste behandling og vores patienter får en behagelig oplevelse. Vi tager os tid til at lytte til lige netop dine ønsker, så du får den rigtige behandling til den rigtige pris – det er vores princip.

Vores tandlæge behandlinger

Hos Nordsjællands TandlægeCenter benytter vi udelukkende den nyeste teknologi. Dette betyder bl.a. at vi arbejder meget med avanceret laserbehandling. Laserteknologi kan fx erstatte det frygtede tandlægebor, idet man med laserstråler kan fjerne sygt væv i tænderne. Derudover arbejder vi også med 3D-røntgenscanning, som gør tandlægens arbejde lettere ved at give et tredimensionelt billede af tænder, kæbe og rødder, som tandlægen så kan rotere og forstørre i én uendelighed. Denne 3D-scanning er en kæmpe fordel når der skal foretages implantatarbejde. Med 3D-billederne kan man nemlig afgøre, hvorvidt der skal transplanteres noget knogle, eller om der er nok kæbe til operationen. Vi arbejder altså kun med det bedste udstyr, så du kan trygt overlade styringen til os.

Her finder du os - tandlæge i Hillerød nær Allerød

Søger du en professionel og kvalificeret tandlæge i Allerød, ligger vores hyggelige klinik ikke langt derfra – blot en lille køretur eller togtur til Hillerød, og du vil stå i vores klinik. Vores klinik ligger på Frederiksgade 2A, 3400 Hillerød, praktisk tæt på både S-togstation og parkeringshus, hvilket gør det utrolig let for vores kunder at nå frem til vores klinik. Hvis du benytter offentlig transport kan du tage S-toget mod Hillerød Station, hvorfra du enten kan gå til klinikken, eller tage bus 302 mod Sophienlund, hvorfra der kun er 150 meter til vores klinik. Hvis du i stedet tager bilen, kan du parkere den i parkeringshuset blot 20 meter fra klinikken, lettere bliver det ikke.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores behandlinger eller din tandpleje. Ring til os på 78 77 16 37 eller udfyld kontaktformularen, så kan vi ringe dig op.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår