Tandkirurgisk klinik og implantatcenter - din nye tandlæge i Fredensborg?

Har du brug for en tandlæge nær Fredensborg, der virkelig lytter til dine behov? En tandlæge der arbejder med avanceret teknologi, for at yde den bedste og mindst smertefulde behandling? Så er Nordsjællands TandlægeCenter i Hillerød det oplagte valg. Vi er en professionel tandlægeklinik, med et veluddannet personale, der har specialiseret sig i tandkirurgiske behandlinger udført med bl.a. laser og 3D-scanning. Så hvis du leder efter en tandlæge nær Fredensborg, står vi klar til at tage os af dine ønsker. Vi byder dig hjerteligt velkommen i vores klinik på Frederiksgade 2A i Hillerød.

Det kan du forvente af os

Når du sætter dig i tandlægestolen hos os, kan du være sikker på at få en personlig, og ikke mindst professionel, behandling. Vi lægger stor vægt på dialog mellem patient og tandlæge, for kun på den måde opnår man gode resultater for begge parter. Vær aldrig bange for at fortælle os, hvis du har tendens til tandlægeskræk – Der er intet at skamme sig over. Mange danskere lider af odontofobi, og undgår derfor at gå til tandlægen, men på denne måde bliver behandlingen kun dyrere og mere smertefuld. Vi er uddannede i at håndtere denne frygt, samt at skabe et rart og sikkert miljø for vores patienter. Dette gør vi bl.a. ved at tilbyde vores kunder at høre noget beroligende musik mens de ligger i stolen, eller ved hele tiden at holde dem orienteret om hvad der sker, når vi arbejder. Hos PSH Tandlægecenter kan du altså forvente personlig service med plads til den enkeltes behov. Her er der ikke tale om bare at få så mange patienter igennem som muligt, men derimod at tilbyde den bedst mulige behandling, så vores kunder vender tilbage.

Her finder du os - tandlæge i Hillerød nær Fredensborg

Hos Nordsjællands TandlægeCenter står vi klar til at byde både nuværende og nye patienter velkommen i vores klinik. Vores beliggenhed centralt i Hillerød betyder, at vores patienter nemt og hurtigt kan finde frem til vores klinik

Vores hyggelige klinik ligger på Frederiksgade 2A, 3400 Hillerød, under 20 minutter fra Fredensborg. Klinikken ligger praktisk tæt på både parkeringshus og S-togstation, så lige meget hvordan du vælger at ankomme, vil det være så let som at klø dig selv i nakken. Hvis du kommer i bil, kan du parkere i parkeringshuset blot 20 meter fra klinikken, nemmere bliver det simpelthen ikke. Hvis du i stedet benytter dig af offentlig transport, kan du tage S-toget fra Fredensborg Station, stå af på Hillerød Station, og derfra enten gå til klinikken, eller tage bus 302 mod Sophienlund, hvorfra der kun er 150 meter til vores klinik.

Har du spørgsmål eller vil du gerne bestille en tid, så ring endelig til os i klinikken på 78 77 16 37 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Vi glæder os til at se dig!

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår