Professionel tandlæge i Frederikssund

Det er ikke altid let at finde sig en ny tandlæge, der også er den rette. Her er det afgørende, at du finder ud af, hvad der er vigtigt for dig, når du skal til tandlæge, så du kan finde en tandlæge, der værner om de værdier og metoder, som du vægter. Det er ikke altid, at den rette tandlæge for dig, er den som ligger tættest på dig. Vi har hos Nordsjællands TandlægeCenter i mange år haft patienter fra hele Nordsjælland, og det er vi glade for. Mangler du en tandlæge i Frederikssund, kan det være, at det er tid til at kigge lidt længere efter en ny. Vores centrale beliggenhed i Hillerød, gør det nemt og belejligt for alle vores patienter at komme til vores klinik, uanset hvilken by de kommer fra.

Hvad kan vi tilbyde?

Nordsjællands TandlægeCenter er en ISO 9001-certificeret klinik tæt på Frederikssund. At vi er ISO 9001-certificerede betyder, at vi gennem mange år har arbejdet på at optimere vores arbejdsprocesser, så vi til sidst kunne gennemgå den afsluttende prøve, som gennemføres af Dansk Standard, og som mundede ud i et anerkendt kvalitetsstempel. Hvert år bliver vores klinik gennemgået og kvalitetsbeskrevet, så vi altid kan sikre vores kunder den bedste behandling i vores klinik.

Akut tandlæge behandling

Som en ekstra service sørger vi for, at du altid kan få en tid, hvis du oplever akutte smerter i tandsættet. Hvis du ringer før lukketid garanterer vi, at du får en tid samme dag, så vi kan se på dit akutte problem. Udenfor almindelige åbningstider kan du ringe til Tandlægevagten i Hillerød på telefon 70 25 00 41.

Online tidsbestilling når det passer dig

Hos Nordsjællands TandlægeCenter har vi indført et nyt online bookingsystem, så du selv kan bestille en tid, der passer dig, når det bliver tid til den regelmæssige tandundersøgelse. Sammen med din indkaldelse får du en kode, som du skal bruge til at logge ind sammen med dit CPR-nummer, dit mobilnummer og din mailadresse. Det er altså lettere end nogensinde at bestille tid hos tandlægen, men du er selvfølgelig ikke forpligtet til at benytte dig af denne metode. Hvis du hellere vil bestille din tid over telefonen kan du stadig gøre dette.

Her finder du os - tandlæge i Hillerød nær Frederikssund

Nordsjællands TandlægeCenter er dejlig let at finde, da vores klinik ligger centralt placeret på Frederiksgade 2A, 3400 Hillerød, tæt på et stort parkeringshus, som står til rådighed for vores kunder, samt offentlig transport såsom bus og tog. Tager du offentlig transport fra Frederikssund Station, kan du stå på S-tog C mod Klampenborg Station, stå af på Ølstykke Station og derefter tage bus 600S mod Hillerød Station. Hvis du står af på stoppet Frederiksborghallen kan du nemt gå den korte tur til vores klinik. Hvis du derimod kommer i bil er du velkommen til at parkere i vores rummelige parkeringshus, der ligger blot 20 meter fra klinikken.

Lige meget om du kommer med tog, bus eller bil, glæder vi os til at byde dig velkommen i vores klinik til en behagelig konsultation med dig, hvor du er i centrum.

Du er altid velkommen til at ringe til os i klinikken, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille en tid. Du kan ringe på 78 77 16 37 eller udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår