ISO 9001-Certificeret klinik

Centralt placeret i Hillerød finder du Nordsjællands TandlægeCenter. En moderne tandklinik – kun en bustur fra Frederiksværk. Vores specialiserede personale har gennem mange år arbejdet på at skabe en hyggelig klinik, med plads til alle, og ikke mindst service i særklasse. Vi er desuden ISO 9001-certificerede, et kvalitetsstempel som vi er utrolig stolte af. At opnå en ISO 9001 kvalitetscertificering er en lang proces, hvor alle behandlinger og arbejdsmetoder bliver undersøgt ned til mindste detalje, så man kan maksimere sit potentiale. Efter mange års slid har vi nu gennemgået den sidste test, og kan altså sikre vores kunder den allerbedste behandling – hver gang!

Laser - det mindre smertefulde alternativ

Udover en kvalitetssikring, der bliver opretholdt hver eneste dag, og tjekket en gang om året af Dansk Standards personale, lægger vi også stor vægt på at bruge den nyeste teknologi. Laser til behandling af tandsygdomme er vejen frem, og derfor har vi også anskaffet seks forskellige lasere til vores klinik. De avancerede lasere kan bl.a. bruges til rodbehandlinger, kirurgi og borearbejde. Du behøver altså ikke at frygte det store, larmende tandlægebor, vi klarer det hele med laser – let og smertefrit. Laser er altså optimalt for børn eller folk med tandlægeskræk, og laserens effekt er dokumenteret i hundredvis af artikler fra de bedste universiteter overalt i verden.

Vores tandlæge team

Teamet hos Nordsjællands TandlægeCenter består af over 15 dygtige tandlæger, klinikassistenter osv. Fælles for alle medarbejdere er at de er specialiserede i lige netop deres fag, og vores tandkirurgiske klinik ledes derfor af en specialuddanet tandkirurg, så du kan trygt kan læne dig tilbage i tandlægestolen og nyde behandlingen. Søger du en tandlæge i Frederiksværk, kan det være køreturen værd at vælge os, som din tandlæge -vi har samlet alle tandplejekompetencer under samme tag.

Tandlæge nær Frederiksværk - her finder du os

Nordsjællands TandlægeCenter ligger centralt placeret på Frederiksgade 2A, 3400 Hillerød, tæt på offentlig transport som bus og tog, samt et stort parkeringshus, som står til rådighed for vores kunder. Hvis du kommer i bil er du velkommen til at parkere i vores rummelige parkeringshus, der ligger kun 20 meter fra klinikken. Tager du offentlig transport fra Frederiksværk Station, kan du stå på bus 324 mod Hillerød Station og blive kørt direkte til døren. Bussen stopper nemlig på Frederiksgade, blot 3 minutter fra vores klinik, lettere bliver det altså næppe.

Lige meget om du kommer med tog, bus eller bil, glæder vi os til at byde dig velkommen i vores klinik til en behagelig konsultation med dig i centrum.

Vil du gerne bestille tid eller har du spørgsmål til vores behandlinger, så kontakt os endelig i klinikken på 78 77 16 37 eller udfyld vores kontaktformular, så ringer vi dig op.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår