Søger du ny tandlæge i Helsinge?

Det kan være en hård opgave at finde den rette tandlæge. Det handler i høj grad om, at du finder ud af, hvad du vægter højt hos tandlægen. Vi har hos Nordsjællands TandlægeCenter fokus på at give vores patienter behandlinger af høj kvalitet, hvor fagligheden er i fokus, og derudover at have en god og åben dialog med vores patienter. Vi mener, at kommunikation og høj kvalitet går hånd i hånd, hvis vi vil give vores patienter en behagelig oplevelse hos tandlægen – og det vil vi. Søger du en tandlæge i Helsinge, ligger vores klinik ikke langt derfra, og vi kan sikre dig holdbare behandlinger og sunde tænder.

Nordsjællands tandlægecenter giver dig smilet tilbage

Mange danskere lider af odontofobi, også kaldet tandlægeskræk, og ignorerer derfor indkaldelserne fra tandlægen, så de til sidst hober sig op i en stak af skyld. Hos Nordsjællands TandlægeCenter, blot en halv time fra Helsinge, har vi fuld forståelse for denne frygt, og derfor gør vi alt hvad der står i vores magt for, at skabe trygge og behagelige rammer for dit tandlægebesøg, så din frygt ikke længere forhindrer dig i at få flotte tænder. Vi er et topprofessionel tandlægecenter, der lægger vægt på personlig service og plads til den enkelte patient. Gennem dialog med vores patienter skaber vi en behagelig relation, der forhåbentlig vil få tandlægeskrækken til at forsvinde og give dig smilet tilbage.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Nordsjællands TandlægeCenter kan vi stort set alt, vi er nemlig både tandkirurgisk klinik og implantatcenter og tilbyder professionel behandling med det allernyeste udstyr. Vores stærke team af tandlæger og klinikassistenter har alle en god uddannelse bag sig, så de kan tilbyde den bedste og mindst smertefulde behandling – hvilket heldigvis er blevet meget nemmere med den teknologi vi har til rådighed i dag. Vi har gennem flere år benyttet os af lasere til behandling, og har i dag hele seks forskellige lasere i klinikken, der hver især er tilpasset en helt speciel opgave. Laserne kan fx bruges til rodbehandling, følsomme tandhalse og paradentose, men det de dog alle har tilfælles er, at behandlingen er langt mindre smertefuld end andre metoder, hvilket selvfølgelig er et kæmpe plus for alle med den mindste smule tandlægeskræk. Der er altså ikke længere grund til at frygte store, larmende tandlægebor. Vi klarer det meste med smertefri laser – også huller i tænderne.

Her finder du os - tandlæge i Hillerød nær Helsinge

Nordsjællands TandlægeCenter har adresse på Frederiksgade 2A, 3400 Hillerød, dejlig tæt på både parkeringshus og S-togstation. Denne lokation gør det let for vores kunder at nå vores klinik, hvad enten de tager bilen, bussen eller toget fra Helsinge. Hvis du kommer i bil kan du parkere i det store parkeringshus, der ligger blot 20 meter fra klinikken. Hvis du i stedet vælger offentlig transport fra Helsinge, kan du fx tage Lokalbane 960R til Hillerød Station. Fra stationen kan du enten gå til vores klinik eller tage bus 301 mod Ålholmsgade, hvorfra der kun er ca. 3 minutters gågang til du når vores adresse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler.

Du er altid velkommen til at ringe til os i klinikken, hvis du sidder med nogle spørgsmål – du kan ringe på telefon 78 77 16 37 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.

Vi håber på at se dig i klinikken og byde dig velkommen.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår