Nordsjællands tandlægecenter - din tandlæge nær Helsingør

Der er sket en utrolig udvikling i tandlægebranchen de seneste år, og det er nu muligt at udføre behandlinger, som man aldrig havde troet mulige for bare et årti siden. Hos Nordsjællands TandlægeCenter i Hillerød er vi begejstrede over den udvikling, og benytter dagligt den nyeste teknologi til at udføre små mirakler for vores patienter. Leder du efter en tandlæge nær Helsingør med kompetente medarbejdere, så er PSH-tandlægecenter klar til at byde dig velkommen.

Samtale er vejen til en god oplevelse

Nordsjællands TandlægeCenter er en kombineret tandkirurgisk klinik og implantatcenter med fokus på den enkelte patient. Vi lægger stor vægt på samtale; vi taler om hvad du som patient ønsker at få lavet, hvordan dette skal udføres og selvfølgelig hvad du kan forvente dig af regningen. Gennem behagelig samtale forbedrer vi rammerne for dit tandlægebesøg, så du ikke behøver at frygte for indkaldelse, tandlægeskræk eller ej.

Vores kompetente tandlæge personale

Vi har sammensat et stærkt hold bestående af en gruppe medarbejdere med hver deres kompetencer. Alle har de specialiseret sig på et bestemt område, hvad enten det er som tandplejere eller tandlæger. Vores tandkirurgiske klinik og implantatcenter ledes selvfølgelig af en specialuddannet tandkirurg, som sikrer dig behandling på det allerhøjeste niveau. Det er altså ikke løgn, når vi siger, at du er i de bedste hænder, når du sætter dine fødder i vores klinik.

Vores tandlæge behandlinger

Vi bruger udelukkende de nyeste teknikker og den nyeste teknologi, som tilsammen sikrer vores kunder en så behagelig og smertefri behandling som muligt. I vores klinik i Hillerød arbejder vi bl.a. med en avanceret 3D laser, der kan afsløre problemer tidligt, så man hurtigst og billigst muligt kan komme i gang med en behandling. Derudover arbejder vi også med den revolutionerende laser, der skånsomt bekæmper paradentose og andre tandkødsproblemer.

Her finder ud os - tandlæge i Hillerød nær Helsingør

Vores hyggelige tandlægeklinik ligger ikke langt fra Helsingør, blot en lille tog – eller køretur. på Frederiksgade 2A, 3400 Hillerød, dejlig tæt på både parkeringshus og S-togstation, hvilket gør det let for vores kunder at nå frem til os. Hvis du tager bilen, kan du parkere den i parkeringshuset blot 20 meter fra klinikken, lettere bliver det ikke. Hvis du benytter offentlig transport kan du tage Lokalbane 930R og stå af på Hillerød Station, hvorfra du enten kan gå til klinikken, eller tage bus 301 mod Ålholmparken, hvorfra der kun er 150 meter til vores klinik.

Sidder du med nogle spørgsmål til vores behandlinger eller din tandpleje, så tøv endelig ikke med at ringe til os på 78 77 16 37. Du kan også udfylde kontaktformularen, så sørger vi for at ringe dig op hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår