Professionel tandlæge nær Hørsholm

Hvis du leder efter en moderne og professionel tandlægeklinik nær Hørsholm, er Nordsjællands TandlægeCenter i Hillerød et oplagt valg. Vores tænder er utrolig vigtige for vores sundhed, og derfor er det også vigtigt, at man ikke springer over hvor gærdet er lavest. Der er ingen grund til bare at vælge den første og bedste tandlæge, hvilket i de flestes tilfælde er den der ligger nærmest hjemmet. En nytænkende klinik med veluddannet personale er værd at lede længe efter, også selvom det tager lidt længere tid i bilen at nå derhen. Kvalitet, hyggelige omgivelser og god dialog mellem patient og tandlæge er noget af det vigtigste når du skal vælge tandlæge, og heldigvis opfylder Nordsjællands TandlægeCenter alle disse krav.

Det bedste og nyeste udstyr

I vores klinik på Frederiksgade 2A i Hillerød lægger vi stor vægt på at følge med i de nyeste trends inden for tandlægeudstyr. Moderne udstyr giver den bedste oplevelse, for både patient og tandlæge, og derfor har vi også sørget for at anskaffe os de nye 3D-scannere og 3D-aftryksscannere, som vi har stor glæde af. 3D-scannere gør tandlægearbejdet meget lettere, da de giver et tredimensionelt billede af både tænder, rødder og kæbe og giver mulighed for at opdage tandsygdomme langt hurtigere end før. 3D-aftryksscanneren afløser heldigvis de ubehagelige forme med såkaldt pasta i, der før i tiden blev brugt til afstøbninger. Nu bruger vi den smarte håndscanner til lynhurtigt at lave et nøjagtigt billede af din kæbe og dine tænder, så du undgår smagen og følelsen af pastaen.

Vores filosofi

Udover arbejdet med avanceret, nyt udstyr er vores filosofi at god dialog er vejen til et godt samarbejde. Vi tager os god tid til hver enkelte kunde og starter altid med en samtale om, hvad der skal laves, hvordan det skal laves og evt. også hvad prisen vil være.

Her finder du os - tandlæge Hillerød nær Hørsholm

Er du på udkig efter en tandlæge i Hørsholm, er vi blot en lille køretur derfra. Det behøver ikke være svært at komme til sin tandlæge. Nordsjællands TandlægeCenter ligger på Frederiksgade 2A, 3400 Hillerød, tæt på stort parkeringshus samt bus og tog. Hvis du kommer i bil er du velkommen til at benytte vores rummelige parkeringshus, kun 20 meter fra klinikken. Tager du bussen fra Hørsholm, kan du stige på bus 375R mod Hillerød Station. Fra Hillerød Station kan du let gå de 800 meter, der er til vores klinik. Derudover kan du selvfølgelig også tage S-tog A til Hillerød Station.

Lige meget hvordan du ankommer, glæder vi os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Har du spørgsmål til vores behandlinger eller vil du gerne bestille en tid hos os, så ring til os på 78 77 16 37 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår