Kvalitet og god service

Det behøver ikke være svært at kombinere kvalitet og god service. Nordsjællands TandlægeCenter indeholder både en tandkirurgisk klinik og et implantatcenter, og arbejder hver dag på at levere smertefri service med den nyeste teknologi. Tandlægefaget er i rivende udvikling i disse år, og derfor er det også vigtigt at have fingeren på pulsen og have styr på de nyeste teknikker. I vores klinik, på Frederiksgade 2A, 3400 Hillerød, arbejder vi med avancerede lasere som alternativ til fx skræmmende tandlægebor. Arbejdet i vores klinik ledes af en specialuddannet tandkirurg, med stor erfaring inden for proteser og implantater. Hvis du leder efter en tandlæge nær dit hjem i Humlebæk, står Nordsjællands TandlægeCenter klar til at give dig en god behandling.

Samtale og moderne udstyr

Vores principper er, at en god oplevelse hos tandlægen afhænger af ordentlig dialog mellem patient og tandlæge samt sikkerhed for at behandlingen foregår med det nyeste og bedste tandlægeudstyr. Vi går højt op i at at vores kunder skal føle sig trygge og derfor tager vi altid en samtale med dem før behandlingen, hvor vi bl.a. afstemmer forventninger og pris. Vi har faktisk, som noget helt særligt, en medarbejder ansat til udelukkende at tilrettelægge vores arbejde, sådan at vores kunder får den bedste behandling til den bedste pris.

Tandlæge nær Humlebæk - her finder du os

Nordsjællands TandlægeCenter ligger på Frederiksgade 2A, 3400 Hillerød, tæt på stort parkeringshus samt bus og tog. Vores centrale beliggenhed gør det muligt for os at have patienter, der kommer fra byer i hele Nordsjælland. Lige meget hvor vores patienter kommer fra, er vores klinik nem at komme frem til – vi kan blive din tandlæge, selv når du bor i Humlebæk. Hvis du kommer i bil er du velkommen til at benytte vores rummelige parkeringshus, kun 20 meter fra klinikken. Tager du offentlig transport fra Humlebæk kan du stige på bus 370 mod Fredensborg Station, derfra tage Lokalbane 930R mod Hillerød Station, og derfra tage bus 301 mod Ålholmparken, hvorfra der kun er 150 meter til vores klinik.

Uanset hvordan du ankommer, glæder vi os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Har du spørgsmål omkring vores behandlinger, klinikken eller vil du gerne bestille en tid, er du velkommen til at kontakte os på 78 77 16 37 eller udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår