Paradentose og andre tandkødsproblemer angribes nu effektivt med laser

Tandkødsproblemer behandles nu effektivt med laser

Selvom du kan være meget påpasselig med at børste dine tænder, er der alligevel en chance for, at du med årene rammes af paradentose eller lignende tandkødsproblemer. Uden den nødvendige tandlægebehandling kan ubehandlede tandkødsproblemer bevirke til tab af tænder og andre sundhedsmæssige problemer.

Med den rette tandlægebehandling er det dog aldrig for sent at rette op på problemerne. Derudover kræver det, at du selv er særlig opmærksom på, om dit tandkød ændrer udseende, eller om det bløder lidt under eller efter tandbørstningen.

Fyldestgørende og smertefri behandling med laser

Ved brug af kemiske stoffer og ved ubehagelig operationer har det været muligt at behandle tandkødsproblemer og paradentose. Men som følge af de bivirkninger, som mange oplever i forbindelse med disse behandlingsmetoder, har behandling med laser i mange år været en stor og international succes.

Paradentose og lignende tandkødsproblemer kan nu effektivt behandles med laser og danne rammerne for en smertefri behandling og et mere trygt tandlægebesøg. Ved brugen af laser kan vi fjerne de bakteriekulturer, som er årsag til de tandkødsproblemer, der kan opstå i tandkødslommerne. På den måde mindskes risikoen for dannelse af nye bakterier samtidig med, at risikoen for tab af tænder mindskes fremover. Der er derfor tale om en hurtig og effektiv behandling, hvor det ikke er nødvendigt at skære eller sy, som det ses ved operationer.

Med en laserbehandling er det derfor blevet muligt at behandle og forebygge tandkødsproblemer uden smerter, ubehag og hævelser, som mange patienter tidligere har måttet affinde sig med som følge af behandlingen. Det gør det nemmere som patient at føle sig tryg og komfortabel både før, under og efter proceduren. Med en laserbehandling undgår du også i højere grad at beskadige de tænder, der er sunde og stærke i forvejen, og bedøvelse er ikke længere nødvendig, fordi behandling med laser er smertefri.

Sammen kan vi holde paradentose og tandkødsproblemer under skarp kontrol

Med regelmæssige tandlægebesøg bliver det muligt at forebygge og behandle små og store tandkødsproblemer. Udover den effektive laserbehandling, kan du rådføre dig med os om, hvad du selv kan gøre for at holde både tænder og tandkød i skak. Ved fremmøde på klinikken, vil der også blive sørget for, at dine tandkødsproblemer – store som små – bliver behandlet på bedste vis. På den måde kan vi sammen sikre, at risikoen for fremtidige problemer med tandkødet eller tandtab formindskes.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling