Paradentose

Smertevenlig tandbehandling med laser og nu også akupunktur

Med to helt nye behandlingsformer på Nordsjællands TandlægeCenter kan du få en langt mere smertevenlig oplevelse hos tandlægen end nogensinde tidligere. Til både patienter og tandlægers fordel er forskningen indenfor tandlægevidenskab nu så langt, at behandlinger kan foretages stort set uden smerter – og opleves som langt mere behageligt end tidligere. Du kan på den måde gå til tandlægen helt uden nervøse mavekramper op til og smertefulde nætter bagefter med de to nye behandlingsformer.

Laser til perfektion

Laserbehandling kan bruges på flere forskellige områder inden for tandlægeteknologi og er yderst skånsom over for patienten. De tynde laserstråler rammer så præcist og udgør et så udførligt arbejde, at det overgår alle de behandlinger, der har været på området hidtil. Smerterne mindskes betydeligt ved denne type behandling, som nu også kan bruges til rodbehandling, der tidligere var et af de mest smertefulde indgreb. Laserbehandlingen kan også erstatte tandlægeboret, og fikse huller uden større gener som tidligere.

Fordelene ved laserbehandlingen er mange. Ud over den smertevenlige behandling er forløbet også kortere, og helingen forekommer også langt hurtigere. Patienten er således hurtigt ude over behandlingen og videre med sin hverdag. Efterfølgende gener som betændelse og blødninger mindskes også med laserbehandlingen på Nordsjællands TandlægeCenter, fordi laserbehandlingen er så præcis og foretages så hurtigt, at de ellers kendte betændelsestilstande undgås i langt flere tilfælde end tidligere.

Nordsjællands TandlægeCenter sætter en dyd i at være opdaterede på den nyeste tandlægeteknologi, og er derfor blandt de danske tandklinikker, der er længst fremme med anvendelse af den moderne laserteknik. Derfor kan vi i dag tilbyde laserbehandlinger på flere områder, som bl.a. behandling af huller, tandkødsbetændelse, store tandkødslommer, paradentose, tandkirurgi og i forbindelse med rodbehandlinger.

 Akupunktur kan erstatte lokalbedøvelse

Med akupunktur kan vi i dag fjerne en lang række gener og samtidig give god afslapning og væsentlig reducering af risikoen for ubehag og smerter i forbindelse med behandlinger. Lokalbedøvelser kan i mange tilfælde helt undgås og for de, der er generet af andre typer ubehag eller brækreflekser ved tandlægebesøg kan akupunktur også være til stor hjælp.

Hos Nordsjællands TandlægeCenter tilbyder vi nu derfor også akupunktur i forbindelse med mange af vores tandbehandlinger. Vi anvender dels de traditionelle akupunkturnåle og dels en særlig metode kaldet “low-level-laser”. Vores erfaring med akupunktur er, at det giver exceptionelt gode resultater, og derfor uddanner vi stadigt flere af vores tandplejere i denne effektive metode.

Akupunktur har i tusindvis af år været brugt i Østen til eliminering af ubehag og smerte i muskler og led, og vores erfaring er, at det virker enormt godt i forbindelse med tandbehandlinger også.

Vi har taget akupunkturen til os, fordi vi meget gerne vil give vores patienter en god tandbehandling, der er smerte- og genefri. Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om enten laser, akupunktur eller andre behandlingsformer.

Du kan enten ringe til os i klinikken på 48 26 76 86 eller udfylde vores kontaktformular, så ringer vi til dig.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling