Tandblegning i Hillerød

Har du gule og misfarvede tænder? Og drømmer du om at få et pænere, hvidere smil?

Så kan vi hos Nordsjællands TandlægeCenter hjælpe dig med at gøre drøm til virkelighed – og dette uden at gå på kompromis med dine tænders sundhed. Vi tilbyder tandblegning i Hillerød, hvilket på professionel og skånsom vis giver dig et tandsæt, der er op til flere toner lysere.

Sådan foregår tandblegning

Der findes i dag mange forskellige tandblegemidler på markedet, men de er langt fra alle lige gode.

Når du får foretaget tandblegning i vores klinik i Hillerød, kan du se frem til en behandling, der tager sit afsæt i fremstilling af en personlig tandskinne, der passer til netop dine tænder. Denne skinne er udgangspunktet for den traditionelle blegemetode, som vi benytter os af.

Selve blegningen foretages i dit eget hjem, i dit eget tempo. Vi tilbyder nemlig hjemmeblegning, hvilket består i, at du tilfører en mængde blegepasta i tandskinnen, hvorefter du sætter skinnen fast på tænderne i munden. Her skal skinnen sidde i cirka en time om dagen, og i dette tidsrum går blegepastaen effektivt ind og arbejder i tænderne, således at du vil kunne se en lille forskel, hver gang du har brugt den.

Den nøjagtige mængde blegepasta du skal bruge til blegningen, instruerer vi dig i i klinikken. Hvor længe du skal benytte skinnen, afhænger af en række forhold, men også dette aftaler vi sammen, inden du påbegynder din tandblegning. Normalt strækker vores tandblegning i Hillerød sig dog over 1-2 uger.

Hvem kan få tandblegning i Hillerød?

Som fagfolk lægger vi først og fremmest vægt på at sikre dine tænders sundhed, og derfor benytter vi ene og alene sikre metoder og gennemtestede midler i vores blegning af dine tænder.

Dine tænders sundhedstilstand er dog også afgørende for, hvorvidt dine tænder egner sig til tandblegning eller ej. Hvis dine tænder er meget slidte og beskadigede, anbefaler vi ikke, at du får foretaget tandblegning. Hvorvidt dine tænder egner sig til tandblegning eller ej, vil vi afgøre i forbindelse med en indledende undersøgelse.

Ufarlig tandblegning

Tanken om at tandblegning er skadeligt for tænderne, afholder mange fra at gøre alvor af deres ønske om at få hvidere tænder. Vi kan dog berolige dig med, at vores tandblegning i Hillerød er ganske ufarlig – dine tænder tager altså ikke skade af behandlingen. Dette skyldes, at blegepastaen i stedet for at slibe emaljen, aktivt går ind og arbejder med farvesammensætningen i de misfarvende stoffer, som er trængt ind i tændernes emalje.  

Du kan derfor roligt få tandblegning i Hillerød hos Nordsjællands TandlægeCenter. Kontakt os i dag for at bestille tid.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling