invisalign

Invisalign – Tandretning med usynlige plastskinner

Invisalign – Moderne tandregulering for både børn og voksne

Mange tror stadig, at tandretning kun er noget med børn og store metalskinner. Det er heldigvis helt forkert i dag. Mange voksne er samtidig kede af, at de som børn aldrig fik rigtig styr på tændernes placering.

Ny teknologi med usynlige plastskinner

Med en ny og banebrydende teknologi behøver hverken voksne eller børn længere at finde sig i skæve tænder eller klodsede og besværlige metalskinner, der fjerner lysten til det store smil.

Det nye system hedder Invisalign®, og det fungerer ved, at du med gennemsigtige og usynlige plastskinner gradvist får tænderne skubbet på plads. Mange tusinde mennesker verden over har allerede haft stor glæde af dette tandretningsystemet.

3D computerteknik styrer forløbet

Arbejdet med Invisalign starter med at vi tager fotografier og aftryk af dine tænder. Det scanner vi ind i en computer, der beregner nøjagtigt, hvordan netop dine gennemsigtige plastskinner skal laves. Samtidig printes et billede af, hvordan dit slutresultat vil blive.

Dine gennemsigtige plastskinner bliver så fremstillet, og du begynder at bruge dem.

I takt med, at din tandstilling gradvist ændrer sig, får du nye små gennemsigtige plastskinner der fortsætter med at ændre din tandstilling.

Invisalign-processen kræver lidt tålmodighed, men den er usynlig for andre, og slutresultatet er et nyt flot smil.

Åbenbare fordele for både børn og voksne

Den største fordel ved Invisalign, for både voksne og børn, er at den gradvise retning af tændernes stilling ikke kan ses af andre, fordi plastskinnerne er helt gennemsigtige og dermed usynlige. Plastskinnerne er samtidig aftagelige. Det betyder, at du kan spise og drikke helt normalt, du kan børste tænder og bruge tandtråd, som du plejer og opretholde god mundhygiejne. Og der er ingen skarpe metalgenstande eller kanter, der kan irritere.

Besøg www.invisalign.dk

Her kan du læse meget mere om Invisalign® og se hvor store forandringer i tandstilling, det er muligt at lave.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling