Vi snakker sammen, før vi går igang.

Alle ved, at et hul i taget, der ikke bliver ordnet, udvikler sig til en rigtig stor udgift. Sådan er det også med tænder. Det første, vi gør med nye patienter, er derfor at checke dit tandsæt grundigt igennem og så tage en ordentlig snak sammen.
Vi taler med dig om dine muligheder først. Vores arbejde skal både passe til dine ønsker og behov og så naturligvis til din økonomi.

Der er måske noget, der nødvendigvis må nu klares nu. Vi snakker så om de forskellige løsningsmuligheder, og hvad de hver især koster. Her er det normalt sådan, at de mest holdbare løsninger også er de dyreste. Du bliver altid taget med på råd. Er du måske ikke parat til den store forkromede løsning nu, finder vi i stedet en forsvarlig løsning, der så måske ikke er så langtidsholdbar.

Der kan også være ting, der kan vente, men som der skal holdes øje med, og så er der måske ting, du på et tidspunkt gerne vil have lavet af mere kosmetisk art, og her er det utroligt, hvad man kan lave med moderne teknik. Har man lyst og er villig til at investerede det nødvendige, er det i dag muligt med moderne kroneteknikker og tandimplantater at få sit hvide ungdomssmil tilbage.

Vi lægger en plan, der både holder styr på dine tænder og holder dine tandlægeudgifter nede

Det vigtigste er, at vi taler om tingene og lægger en plan, der både passer dig, dine tænder og din pengepung bedst og som samtidig er faglig forsvarlig. Denne rådgivning er en gratis service for alle.

På Nordsjællands TandlægeCenter arbejder der en, som ikke laver andet end at hjælpe med at tilrettelægge vores arbejde sådan, at du i størst mulig udstrækning kan bevare dine tænder flotte, sunde og stærke hele livet og holde dine samlede tandlægeudgifter lavest mulige gennem årene.

Adresse

Nordsjællands TandlægeCenter
Frederiksgade 2 A
3400 Hillerød

4826 7686 el. 4826 0768
info@ntand.dk
ntand.dk

Nordsjællands TandlægeCenter har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 39 anmeldelser.

Find os her!

Følg os

×

Menu

Ring op

Tidsbestilling