Laserbehandling hos Nordsjællands TandlægeCenter

Laserbehandlinger har betydet en revolution indenfor moderne tandbehandling og behandling af tandkød.

Laserteknologien har været anvendt i en lang årrække på bl.a. hospitaler og er efterfølgende taget i brug på en del tandklinikker i Danmark. I USA har laseren været anvendt med succes i en længere årrække på tandområdet.

Laserteknologi er temmelig dyr i anskaffelse, så ikke alle tandklinikker har indtil videre haft en sådan størrelse, at de har kunnet investere i denne nye metode.

Mange fordele med laser

Fordelene for patienterne ved anvendelse af laser er mange. I mange tilfælde undgår man den traditionelle bedøvelse, og alligevel kan behandlingen foregå helt smertefri. Samtidig heles tandkød meget hurtigere og med væsentlig mindre risiko for efterfølgende infektioner.

Omfattende dokumentationsmateriale

Fordelene ved de nye moderne lasere er klinisk dokumenterede i mere end hundrede artikler fra ledende universiteter verden over. Artiklerne dokumenterer de nye laseres værdi i praksis, nemlig i form af bedre rodfyldninger, færre problemer efter fyldninger. Ved operationer i blødt væv undgås blødning, mindre
hævelse og smerter og helingen sker hurtigere med mindre risiko for efterfølgende infektioner.

Laserbehandlingen er i særdeleshed relevant for børn og voksne, der er lidt nervøse for besøget hos tandlægen.

Laser kan med fordel bruges på mange områder

De moderne laserer kan bruges effektivt ved mange behandlinger, der samtidig bliver meget behageligere for patienterne.
Det gælder f.eks. ved:
Rodbehandling, borearbejde, kirurgi, tandkødsbetændelse og for store tandkødslommer, paradentose, blister, forkølelsessår, følsomme tandhalse, tryksår fra f.eks. proteser og meget mere.
Du kan læse mere om, hvordan vi bruger laser ved at klikke på de enkelte tandbehandlinger.
Og så er det helt ufarligt at få en meget mere behagelig tandbehandling med de moderne tandlasere

6 forskellige lasere på Nordsjællands tandlægecenter

Nordsjællands TandlægeCenter har nu arbejdet med lasere en række år, og vi og vore patienter er blevet så glade for den nye teknologi, at vi i dag har hele 6 forskellige tandlægelasere – bl.a.:
Er:YAG-laser, Nd:YAG-laser, Diode-laser, KTP-laser (double-frequency neodynium laser) og LPT-laser (laser photo therapy)
De er hver især specielt velegnet til forskellige tandarbejder, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores patienter optimal behandling ligegyldigt hvilken ting, der skal gøres.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med laser behandling, så kontakt os i klinikken på 70 87 90 83 eller udfyld vores kontaktformular, så ringer vi dig op.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår