Tandkirurgi – mere omstændige forhold

Når man går til tandlægen, er det altid med et håb om, at alt er fint, og at en tandrensning og et almindeligt eftersyn er alt, hvad der er nødvendigt. Dog forholder det sig ikke altid sådan. Indimellem sker det, at tænder kræver behandlinger, som er mere omfattende og krævende end sædvanligvis. Behandlinger, som umiddelbart kan virke skræmmende. Behandlinger, som ingen har lyst til at skulle gennemgå. Som professionelle tandlæger hos Nordsjællands TandlægeCenter er vi specialiserede i at kunne udføre en bred vifte af forskellige behandlinger. Med stor rutine og kompetence ved vi, hvornår tandkirurgi kommer på tale.

Hvornår er tandkirurgi nødvendig?

Mange forbinder muligvis tandkirurgi med tandudtrækning – men tandkirurgi er meget mere end det. Tandkirurgi omfatter alle former for kirurgi i mund, kæber og tandkød, hvorfor behandlinger med tandkirurgi er aldeles forskelligartede.

De mest almindelige behandlinger, som foretages med tandkirurgi, er fjernelse af visdomstænder, kirurgisk behandling af svær paradentose og behandling for betændelse på en rodspids. Det kan være nødvendigt at foretage kirurgisk fjernelse af dine visdomstænder, hvis disse vokser på en sådan måde, at de er til gene for resten af dine tænder, og hvis de ikke er mulige at holde rene. Hvis du har mistanke om, at dine visdomstænder ikke vokser ordentligt ud, eller blot har spørgsmål hertil, er det en god idé at kontakte din tandlæge; så bliver al tvivl manet til jorden. Tandkirurgi er desuden nødvendig i forbindelse med tandimplantater, avanceret knogleopbygning, forberedelse til tandproteser og tandrekonstruktion.

Smertefri tandkirurgi

Der er ingen grund til, at du går rundt og frygter for tandkirurgi. På trods af associationer såsom ubehag og smerte kan tandkirurgi i dag foretages på en mere skånsom og smertefri måde end nogen sinde før. Som tandlæger er vi helt på det rene med, at du som patient ikke just ser frem til et kirurgisk indgreb, men vi gør vores ypperste for, at du – taget omstændighederne i betragtning – føler dig afslappet, således at indgrebet bliver en så positiv oplevelse som muligt.

Det er muligt at få smertelindring på forskellige niveauer i forbindelse med tandkirurgi afhængigt af, om du som patient har det bedst med at komme i fuld narkose eller blot få almindelig lokalbedøvelse.

Alle disse ting – såvel former for tandkirurgiske indgreb som mulighederne for smertefri behandling – er noget, som vi af erfaring ved, at der er kilde til mange spørgsmål og usikkerheder. Hos Nordsjællands TandlægeCenter i Hillerød er du altid velkommen til at rette henvendelse; vi deler glædeligt ud af vores viden og erfaring!

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår