Tandlægeskræk?

Vi kan hjælpe dig af med din tandlægeskræk

Mange har angst for at gå til tandlæge. Det behøver man slet ikke at skamme sig over. Man taler faktisk om ”tandlægeskræk”, og den skyldes i de fleste tilfælde, at man tidligere har haft negative oplevelser i forbindelse med tandlægebesøg. Det er der heldigvis noget at gøre ved i dag.

Med moderne metoder og tandlasere behøver ingen længere at frygte smerter i forbindelse med et tandlægebesøg

Den vigtigste forudsætning for at slippe af med med tandlægeskrækken er at vide, at ingen længere behøver at frygte for smerter i tandlægestolen. Det skyldes mange nye metoder og ikke mindst de moderne tandlasere, der sammen i dag er med til at gøre langt de fleste tandbehandlinger smertefri.

Store fordele med moderne tandlasere

En af de helt store landvindinger i smertefri tandbehandling er de moderne tandlasere. Laserteknologien har været anvendt i en lang årrække på bl.a. hospitaler og er nu taget i brug på en del tandklinikker i Danmark. I USA har lasere i en længere årrække været anvendt med stor succes på tandområdet.

Fordelene med laser er store. Mange arbejder kan gøre meget enklere og mere effektivt. Man undgår i langt de fleste tilfælde smerter, der kommer ingen blødning, og helingen sker meget hurtigere. Det betyder samtidig normalt færre og kortere tandlægebesøg.

Sådan hjælper vi dig med at slippe af med din tandlægeskræk

Ved siden af de nye smertefri behandlingsmetoder tilbyder vi dig et fast team med en tandlæge, klinikassistent og patientrådgiver, der med stor forståelse vil vejlede og støtte dig igennem tandbehandlingen. Vi tager et skridt ad gangen og lægger vægt på, at du hele tiden føler dig i trygge hænder. Vi starter med at lære hinanden at kende og drøfter mulighederne for at gøre dig så tryg som muligt – og der er en del muligheder. Herefter laver vi en plan, som passer til dig.

På denne måde kan du både få ordnet dine tænder og vænnet dig til at gå til tandlæge. Selvom du næppe kommer til at elske det, kan du, helt eller delvist, give slip på din tandlægeskræk. Du kommer herefter til at kunne gå til tandlægen med et langt mindre og sandsynligvis kun ubetydeligt ubehag, og det vil forhåbentlig være en stor lettelse for dig.

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår