Tandbehandlinger
Med nyeste teknologi og i trygge omgivelser

Få et flot smil hele livet

Hos Nordsjællands TandlægeCenter lever vi af at give folk et flot smil gennem hele livet. Derfor kan du altid forvente en imødekommende service, hvor vi tager udgangspunkt i den bedste behandlingsform for dit vedkommende, så du kan få et flot smil hele livet. 

Smertevenlig tandbehandling

I dag kan vi med den nyeste teknologi tilbyde vores kunder en tandbehandling, der formår at reducere smerter til et miminum. Hos Nordsjællands TandlægeCenter bruger vi udelukkende de nyeste bedøvelses teknikker, og alle vores medarbejdere har fokus på, at alt arbejde skal laves så skånsomt og smertevenligt som overhovedet muligt.

Vi snakker sammen, før vi går i gang

Det er vigtigt, at du som patient føler dig tryg, inden vi går i gang med behandling. Derfor snakker vi altid sammen, før vi går i gang med behandlingen. Her snakker vi om, hvad der skal laves, hvorfor det skal laves, og hvordan vi vil lave det.

Det sikrer en mere tryg oplevelse for vores kunder, at de er informeret om hele processen.

Vi passer på dig og din pengepung.

Læs mere

Bliv klogere på dine tænder

Herunder finder du de seneste artikler, så du kan blive klogere på dine tænder, og hvordan du plejer dem bedst.

Har du tandlægeskræk?

Tandlægeskræk skyldes i de fleste tilfælde en negative oplevelser i forbindelse med et tandlægebesøg. Hos Nordsjællands TandlægeCenter gør vi alt for, at du får en god oplevelse med i bagagen. 

Et trygt besøg

Mulighed for finansering

Nordsjællands TandlægeCenter tilbyder, at du kan opdele betalingen på din tandbehandling med en finansiering i samarbejde med Santander Consumer Bank.

Se mere her

Studierabat

Vi giver en hjælpende hånd, mens du studerer, så det er en smule lettere at bevare dine sunde tandlægevaner. Den bedste og billigste behandling er selvfølgelig altid den forebyggende. Men skulle uheldet være ude, så tilbyder vi studierabat på de fleste tandbehandlinger. 

Se mere her

Udtalelser

Har haft en super uheldig oplevelse hos en anden tandlæge, så jeg valgte at prøve Nordsjællands Tandlægecenter. Lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen og hele atmosfæren er afslappet og behagelig. Jeg vil klart anbefale dette sted til alle med en frygt for tandlæger. Du kan ikke undgå at føle dig godt tilpas og de er simpelthen så tålmodige, så det bliver en god oplevelse at gå til tandlægen.

– Helle Lindkvist Jørgensen

Book nemt tid her

Forespørg på en tid
og vi vender hurtigt tilbage

Din tid er ikke reserveret før du modtager en bekræftelse fra os.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår